Nízkoenergetická vila v Bratislavě
Nízkoenergetická vila
Architektonická studie k nízkoenergetické vile umístěné na svažitém terénu s krásným výhledem na město. Hmota noční části domu je vykonzolována směrem ze svahu a poskytuje v maximální možné míře výhledy na město. Prakticky všechna okna jsou navrženy na jižní fasádu kvůli maximálním úsporám energie na vytápění. Větrání je zajištěno přes rekuperátor a vytápění přes tepelné čerpadlo. V letním provozu pomáhají provětrávat prostor denní části i otvíravé světlíky umístěny v zadní části domu.
Pohled na vykonzolovanou noční část
Čelní pohled na dvě vily umístěny vedle sebe
Pohled z ulice
Situace
Schéma řešení větrání a chlazení
Řez
Typ projektu: Architektonická studie     Design: DJS Architecture   Projekt: -     Realizace: -    Lokalita: Bratislava, Slovensko
Rádi byste se dozvěděli více informací? Napište nám na Facebooku nebo nám pošlete email na adresu uvedenou níže, případně nám zavolejte na uvedené telefonní číslo.
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.cz, tel.:  +420 607 699 977