Rodinný dom v Malinove
Rodinný dům Malinovo
Předmětem návrhu a realizačního projektu byl bungalov ve tvaru písmene U. V obou křídlech domu jsou samostatné bytové jednotky. V centru dispozice - v spojnici obou křídel je navržen velký prostor na společné rodinné setkání - obývací pokoj s jídelnou, které jsou orientovány do zahrady. Příjemnou atmosféru dodává tomu to prostoru velký krb jakož i prosklená posuvná stěna spojující venkovní terasu s obývákem. Terasa umístěná mezi oběma křídly domu poskytuje dostatek soukromí na večerní posezení v zahradě.
RD Malinovo - Pohled z ulice
RD Malinovo - Pohled z ulice
RD Malinovo - Tvar U vytváří příjemný prostor pro soukromé posezení
RD Malinovo - Pohled ze zahrady
RD Malinovo - Pohled ze zahrady
RD Malinovo - Detail bočníj fasády
Typ projektu: Projekt pro realizaci stavby     Design: DJS Architecture    Projekt: 05/2014     Realizace: 06/2015     Lokalita: Malinovo, Slovensko
Rádi byste se dozvěděli více informací? Napište nám na Facebooku nebo nám pošlete email na adresu uvedenou níže, případně nám zavolejte na uvedené telefonní číslo.
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.cz, tel.:  +420 607 699 977