Rodinný dům v Pezinku
Rodinný dům v Pezinku
Architektonická studie a realizační projekt k nízkoenergetickému rodinnému domu v Pezinku. Hmota garáže je vysunuta z kubusu rodinného domu, čímž se opticky zmírňuje velikost domu. Vysunutí garáže je podpořeno i tmavým kamenným obkladem, který ostře kontrastuje s bílou omítkou domu. Na střeše garáže se nachází terasa přístupná ze dvou pokojů, jakož i přes exteriérové schody. Stěny v okolí oken jsou akcentované barevnou omítkou. Dům je vybaven rekuperací a na oknech jsou instalovány venkovní exteriérové žaluzie.
Pohled na rodinný dům z ulice
Pohled na rodinný dům z ulice
Letecký pohled - Vysunutá hmota garáže
Pohled ze zahrady
Letecký pohled na dům
Letecký pohled na dům
Rodinný dům v Pezinku - Pohled ze zahrady
Rodinný dům v Pezinku - Pohled ze zahrady
Rodinný dům v Pezinku - Pohled z ulice
Typ projektu: Projekt pro realizaci stavby     Design: DJS Architecture   Projekt: 09/2013     Realizace: 06/2014    Lokalita: Pezinok, Slovensko
Rádi byste se dozvěděli více informací? Napište nám na Facebooku nebo nám pošlete email na adresu uvedenou níže, případně nám zavolejte na uvedené telefonní číslo.
DJS Architecture s.r.o., email: office@djsarchitecture.cz, tel.:  +420 607 699 977